“Дондуков” 2 е място за висш пилотаж дипломация!

lies

Скъпи приятели, президентската институция НЕ E модна агенция Visages и Жени Калканджиева не е неин съдържател. Категорично отказвам да приема принизяването на предизборната риторика на ниво “вторични полови белези”. Не криворазбирайте понятието “представителна функция”. “Дондуков” 2 е място за висш пилотаж дипломация, а не полоса за рисковани маньоври.

Липсата на аргументи и интелигентното отстояване на политически ценности се превърна в стандарт за голяма част от кандидатите за държавен глава. Неверни твърдения, неизпълними обещания и двуличен маниер – чиста демагогия. А литературата определя демагога като “човек, който проповядва доктрини, за които знае, че са неверни, на хора, за които знае, че са идиоти”.

Та, в този ред на мисли, като млад българин, желаещ да живее спокойно, със сравнително ясни хоризонти, не позволявам да ме смятат за идиот. Имам планове за своето бъдеще, а и моите връстници също. И сме готови да отстояваме правото си да живеем в стабилна държава, без да подлагаме под въпрос принадлежността си към общност, в която сме се борили да бъдем.

П.С.  А и гащеризоните бяха на мода през 80-те….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s