New kind of Europe

Facebook Profile Photo GTV-blue

Асоциацията, която българите правим с думата избори, вероятно не е от най- забавните и изпълнени със светлина и позитивизъм. Отношението на балканските политически партии към правото на избор на гражданите, обикновено е сериозно и забулено зад гръмки и високопарни фрази.

Не такава е ситуацията в Европа, обаче. Маркетинг и ПР специалистите от стария континент се опитват да предадат доза хумор и приятно усещане за нещата, които предстоят. Изборите за европейски парламент през май 2014 със сигурност са важно събитие, определящо бъдещето на стария континент за следващите 5 години. Специалистите по комуникации са изправени пред предизвикателството да открият функциониращи канали за диалог с обществото, израснало зад компютърния екран, имащо свой поглед върху нещата и тежката ръка да отсъжда – да или не.

#happyvoting е иновативна комуникационна платформа, прийом за ефективна комуникация с младите, образовани и необременени от сериозността европейци. Лично аз се забавлявах много и адмирирам всякакъв подобен тип нововъведения.

Накрая ще си позволя да споделя нещо любителско, но носещо достатъчно смисъл за да намери място тук. Лично мен ме забавлява доста.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s